Totalcareparking - uw vakantie begint bij ons

Over Park and Fly | Totalcareparking.nl

Totalcareparking - uw vakantie begint bij ons

Eindelijk op reis! Bent u als zakelijke reiziger onderweg of is het tijd voor uw welverdiende vakantie? Is alles geregeld en hoeft u alleen nog per auto naar luchthaven Schiphol te gaan? 
Bij Totalcareparking Park and Fly reserveert u als zakelijke reiziger of als vakantieganger een betaalbare parkeerplaats op maar een enkele minuten afstand van Schiphol. Ook kunt u gebruik maken van onze handige, extra services. We zijn er trots op dat we na ruim tien jaar ervaring de beste Schiphol Park & Fly worden genoemd.  Het is dan ook onze missie om luchtreizigers zo ontspannen mogelijk hun reis helpen te starten.

 

Park and Fly | Totalcareparking.nl

Bij Totalcareparking zorgen we graag goed voor onze klanten. Reserveert u bij ons een parkeerplaats, dan ziet het begin van uw ontspannen vakantie of zakelijke trip er zo uit: Altijd een veilige parkeerplaats Totalcareparking heeft met bijna 700 bewaakte parkeerplaatsen altijd een plekje voor u vrij. Parkeer uw auto veilig en droog op een van onze ruime, overdekte parkeerplekken in onze 8.640 m² grote parkeerruimte. De parkeerruimtes zijn alleen toegankelijk voor personeel, zo weet u zeker dat uw auto veilig staat. 

 

Goed bereikbaar en slechts 9 minuten van Schiphol: 

Totalcareparking ligt direct aan de A4, dus lang zoeken naar ons terrein is niet nodig. De shuttlebus brengt u vanaf Totalcareparking in slechts 9 minuten naar Schiphol. U hoeft dus geen of nauwelijks extra tijd uit te trekken om uw auto veilig en betaalbaar te kunnen parkeren vlakbij Schiphol. 

 

Betaalbaar gemak

Onze parkeerprijzen zijn vergelijkbaar met de tarieven op Schiphol. Met dit verschil dat u na het parkeren van uw auto geen lange afstanden met uw (vakantie) bagage hoeft te sjouwen of hoeft te zoeken naar de vertrekhal. Onze shuttlebus levert u netjes af voor de juiste vertrekhal en u loopt zo Schiphol in. 

 

Warme en gastvrije ontvangst

Bij aankomst op ons terrein wordt uw bagage voor u in de shuttlebus gezet. Zo heeft u alvast uw handen vrij. In onze warme ontvangstruimte neemt u vervolgens nog een gratis kopje koffie of thee, voordat de Shuttlebus u ruim op tijd naar Schiphol brengt. U vindt onze mooie glazen Totalcareparking receptie- en ontvangstruimte meteen rechts na binnenkomst in het gebouw. 

Goede locatie, na een heerlijke bak koffie, binnen 10 minuten op Schiphol. Vriendelijke mensen! Volgend jaar weer.

- ESTHER

Free WiFi

Check nog even de laatste vluchtinformatie, het weer op uw vakantiebestemming of post een laatste selfie op social media. Via onze snelle en gratis WiFi heeft u altijd de perfecte internetverbinding die u gewend bent. 

Gemiddelde klantreviews 9.1

Bij ons is de klant nog echt koning en onze gebruikers waarderen dat: uit de reviews op deze site blijkt dat onze klanten de vriendelijkheid van het personeel als bijzonder prettig ervaren. Ook scoren we hoog op betrouwbaarheid en snelheid. Bij ons heeft nog nooit iemand een vlucht gemist! We zijn er trots op dat zelfs 99% van onze gebruikers ons aanbeveelt bij anderen. Uit de ervaringen van 900 klanten blijkt dat u bij Totalcareparking met een gerust hart uw auto kunt achterlaten en altijd op tijd in de vertrekhal van Schiphol aankomt. 
Wij zijn heel blij met onze 9.1 waardering en hopen dat we de start van uw vakantie zo prettig mogelijk blijven maken! KLIK hier voor de reviews

Geen wachten, altijd op tijd

Onze vijf Totalcareparking shuttlebussen rijden continu af en aan naar Schiphol. Zo hoeft u nooit te wachten op uw transfer en bent u altijd zeker van een ruime incheck-en winkeltijd op Schiphol. Hoe ontspannen is dat. 

 

Service van hoog niveau

Onze 30 personeelsleden vormen samen een geolied team, dat er alles aan doet om de start van uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Een vriendelijke uitleg, een gratis kopje koffie of thee en uw zware bagage al in de shuttlebus. En natuurlijk een uiterst zorgvuldige behandeling van uw auto. Van receptionisten tot shuttlechauffeurs: wij begrijpen dat vakantie begint met het rustige gevoel van een veilige parkeerplek voor uw auto en genoeg tijd op Schiphol om rustig in te kunnen checken en te genieten van taxfree shopping. 

 

24/7 bezetting op de receptie

U kunt altijd bij ons terecht. En dan bedoelen we echt altijd, dus ook ’s nachts en in de rustige periodes zit er iemand voor u klaar om u te verwelkomen. U ontvangt van ons een persoonlijke uitleg over de retourprocedure en kunt lekker nog van een bakje koffie genieten voordat u naar de luchthaven wordt gereden.

Terug van vakantie of zakenreis? Ophaalservice in de ontvangsthal.

Eén telefoontje op Schiphol naar Totalcareparking en wij wachten u op in de ontvangsthal. Terwijl u wacht op uw bagage, is een van onze shuttlebussen alweer naar u onderweg om u op te pikken. We nemen uw bagage weer van uw over en u rondt uw vakantie ontspannen af in het korte ritje naar uw auto. 

 

Extra services

Wij maken desgewenst uw auto voor u schoon (interieur en/ of exterieur) of zorgen voor die broodnodige ruitreparatie. Daarnaast is uw autosleutel veilig bij ons: bij aankomst geeft u uw autosleutel aan ons af. Wij rijden uw auto vervolgens netjes naar de door u gereserveerde parkeerplaats en houden de sleutels voor u in bewaring. Zo kan er niets mee gebeuren en hoeft u op vakantie of zakelijke reis niet aan dit belangrijke item te denken. 

 

Plant u een binnenkort een reis vanaf Schiphol en zoekt u naar een betaalbare, veilige parkeerplek vlakbij Schiphol? Reserveer online of via de handige app en wij verwelkomen u graag in onze mooie ontvangsthal!


Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

9

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van ruim vierduizend tweehonderd (4200) ervaringsdeskundigen!