Route

Routebeschrijving Park and Fly

Park and Fly is goed bereikbaar en bevindt zich direct naast de A4, afrit 5 richting Amsterdam.

Adres Park and Fly

Veenderveld 10
2371 TV Roelofarendsveen

Routebeschrijving

Vanaf de richting Alkmaar:

Volg de A9 in de richting van Haarlem, voorbij de afslag Haarlem-Zuid komt u bij knooppunt Raasdorp. Houd rechts aan en volg de borden A5 richting Hoofddorp/Den Haag/Rotterdam. Houd links aan bij knooppunt de Hoek en volg de borden A4/E19 richting Den Haag/Rotterdam. Neem afslag 5 Roelofarendsveen en sla linksaf naar de provinciale weg. Neem op de rotonde de eerste afslag rechts naar het Veenderveld en u heeft uw bestemming bereikt (recht tegenover het BP-express tankstation).

Vanaf de richting Amstelveen:

Volg de A9 richting Den Haag/Haarlem/Schiphol. Houd rechts aan bij knooppunt Badhoevedorp en volg de borden E19/A4 richting Den Haag en Schiphol. Voeg in op de A4. Neem afslag 5 Roelofarendsveen en sla linksaf naar de provinciale weg. Neem op de rotonde de eerste afslag rechts naar het Veenderveld en u heeft uw bestemming bereikt (recht tegenover het BP-express tankstation).

Vanaf de richting Eindhoven: 

Volg de A2 in de richting van Utrecht. Houd rechts aan bij knooppunt Oudenrijn en volg de borden E25/E30/A12 in de richting van Rotterdam/Den Haag. Neem afslag 12a en N11 richting Alphen a/d Rijn en Leiden. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden naar N11/Bodegraven-centrum/Alphen a/d Rijn/Leiden. Sla linksaf en voeg in op de A4 Leiderdorp/Leiden-Noord/Amsterdam. U neemt ter hoogte van Roelofarendsveen afslag 5 (u ziet het gebouw al vanaf de snelweg). Neem op de rotonde de eerste afslag rechts naar het Veenderveld en u heeft uw bestemming bereikt (recht tegenover het BP-express tankstation).

Vanaf de richting Rotterdam, Den Haag:

Volg de A4 in de richting van Amsterdam, Schiphol. U neemt ter hoogte van Roelofarendsveen afslag 5 (u ziet het gebouw al vanaf de snelweg). Neem op de rotonde de eerste afslag rechts naar het Veenderveld en u heeft uw bestemming bereikt (recht tegenover het BP-express tankstation).


Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

9

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van ruim vierduizend tweehonderd (4200) ervaringsdeskundigen!