Cleaning

Laat uw auto wassen, waxen of polijsten

Auto wassen exterieur (handwash)

Dit exterieur basispakket bevat het wassen en drogen van de buitenkant van uw auto. Dit is inclusief het reinigen van uw velgen en de ramen aan de buitenzijde. Na afloop is hij dus weer lekker fris. Kosten exterieur cleaning

Auto waxen exterieur

Deze extra service bovenop het basispakket omvat het poetsen van de auto met teflon wax. De laklaag krijgt hierdoor een hoogglans beschermlaag waardoor het beter bestand is tegen UV-straling, modder, strooizout of pekel en luchtverontreiniging. Kosten exterieur poetsen (teflon wax)

Auto polijsten exterieur

Bij oudere auto’s is de laklaag soms zo sterk vervuild of verzwakt dat grondig polijsten noodzakelijk is. Kies in dit geval voor deze exclusieve behandeling waardoor uw auto er weer jaren tegen kan. Kosten exterieur exclusive (polijsten)

Auto wassen interieur

Dit interieur basispakket houdt in: het uitkloppen van de matten, het stofzuigen van de matten, de vloer en uw bekleding evenals het reinigen van de ramen aan de binnenzijde. Kosten interieur cleaning

Auto wassen interieur exclusief

Bij deze exclusieve behandeling gaan we, bovenop het uitvoeren van het basispakket, nog een stapje verder. Naast het stofzuigen verzorgen we ook het afnemen van de kunststof delen van uw interieur en de bekleding van de stoelen (licht schampoorellen). Uw auto was nog nooit zo blinkend schoon. Kosten interieur exclusive (schampoorellen)

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de cleaning service contact met ons op via +31 (0)20 6537 544 of stuur een e-mail


Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van ruim vierduizend tweehonderd (4200) ervaringsdeskundigen!