In stappen klanten

Slim parkeren ten zuiden van Schiphol

Park and Fly | Totalcareparking, meer dan een merknaam. Enkele minuten ten zuiden van Schiphol.

Natuurlijk vind u het ook niet leuk om door de voorstad of langs landweggetjes naar uw parking te rijden. En natuurlijk is het nog minder leuk als je, eenmaal aangekomen op je parking, nog in een lange wachtrij terecht komt en een hels traject naar de luchthaven moet afleggen. Komt u uit het zuiden? Langs de snelweg A4? Dan bestaat er geen twijfel. Park and Fly | Totalcareparking is voor u het beste alternatief.

Niet zomaar een merknaam maar een echte totaaloplossing

  • Perfecte ligging als u uit het zuiden komt 
  • Klanten beoordelen ons met een 9.1
  • Op 9 minuten ten zuiden van Schiphol
  • Geen wachten, altijd op tijd
  • Ruime, overdekte en bewaakte parkeergelegenheid
  • Betaalbaar gemak
  • 24/7 service
  • Heel wat extra diensten
  • Duidelijkheid, stiptheid, netheid, vriendelijkheid, etc.

Goed bereikbaar uit het zuiden

Totalcareparking ligt langs de snelweg A4. Neem afslag 5 ter hoogte van Roelofarendsveen. Op de rotonde de eerste afslag rechts naar het Veenderveld en u heeft uw bestemming bereikt. 

Zeer vriendelijk personeel. En er wordt heel zuinig met je auto omgegaan. Staat binnen en hij staat er als nieuw bij als je hem op haalt bij terugkomst van je reis. Tegen kleine vergoeding wordt hij gewassen . Voor mij by far de beste parkeergarage die ik tot op heden heb gehad

- Van boxtelafbouw

Op slechts 9 minuten van Schiphol

Onze shuttlebus brengt u in slechts 9 minuten naar het vertrek in Schiphol. U hoeft dus helemaal geen extra tijd bij te rekenen om uw auto veilig en betaalbaar bij Totalcareparking achter te laten.

Geen wachten, altijd op tijd

Eenmaal aangekomen bij Totalcareparking wordt uw bagage voor u in de shuttlebus gezet. Uw auto zetten wij wel op zijn plaats. Na het inchecken bent u binnen 9 minuten aan de vertrekhal.

Ruime, overdekte en bewaakte parking

Uit de reacties van meer dan duizend klanten blijkt dat u bij Totalcareparking uw voertuig met een gerust hart mag achterlaten. Uw wagen staat veilig en droog op één van onze 700 bewaakte parkeerplaatsen. Er is altijd een perfecte plaats voor u vrij. De parkeerruimtes zijn enkel toegankelijk voor personeel. Zo weet u dat uw auto 100% veilig staat.

Betaalbaar gemak

U hoeft niet met uw bagage te sjouwen en ook niet naar de vertrekhal te zoeken. Uw chauffeur levert u netjes af en u loopt zo Schiphol binnen. Bij uw terugkomst geeft u ons een belletje van zodra u uw bagage terug gekregen heeft. Daarna wandelt u rustig naar het ophaalpunt waar onze shuttlebus intussen aangekomen is en u in een mum van tijd naar uw wagen begeleidt. Klik hier voor uw prijs.

Vergelijk rustig onze prijzen met andere aanbieders uit de regio. U zal vaststellen dat Totalcareparking u een zeer hoogwaardige service biedt aan vergelijkbare prijzen. Bij ons sta je goed!

24/7 service

De zakelijke reiziger en de vakantieganger kunnen altijd bij ons terecht. Dat bedoelen we trouwens letterlijk. Ook 's nachts en in rustige periodes staan we voor u klaar. 

Extra diensten

Wij rijden uw wagen netjes naar zijn plaats en houden de sleutel voor u in bewaring. Zo hoeft u er gewoon niet meer aan te denken. Dat belangrijke item kan u alvast niet meer kwijtraken tijdens uw reis. Wil u de auto laten schoonmaken of een ruit laten vervangen of herstellen? Wij regelen het voor u. Bij aankomst staat uw voertuig weer helemaal als nieuw voor u klaar. De services

Service op hoog niveau

Al onze personeelsleden zorgen er als een geolied team voor dat uw vakantie al van start kan gaan vanaf het moment dat u bij ons naar binnen rijdt. Duidelijkheid, stiptheid, netheid, vriendelijkheid, etc. Wij zorgen voor de professionele opvang van uw auto, genoeg tijd om in Schiphol ontspannen in te checken en daar al te genieten van de shopping en de andere mogelijkheden van de luchthaven. Natuurlijk zorgen we ook voor een stipte afhandeling van uw dossier. 99% beveelt ons aan

Totalcareparking, meer dan een merknaam. De totaaloplossing voor uw parkeernoden, enkele minuten ten zuiden van Schiphol.


Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van ruim vierduizend tweehonderd (4200) ervaringsdeskundigen!