Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van zo'n 2200 ervaringsdeskundigen! Lees de laatste klantbeoordelingen:

  • Goede ontvangst en transport naar Schiphol. Ophalen was ook goed geregeld en uiitgevoerd.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (15-06-2019)
  • Goede service en alles goed geregeld

    Jacqueline Hartman, beoordeling 10/10 (14-06-2019)
  • zeer goed

    j veltman, beoordeling 8/10 (14-06-2019)
  • We parkeren hier al 10 jaar.Prima service

    sjaak janssen, beoordeling 10/10 (13-06-2019)
  • Zeer tevreden

    Anoniem, beoordeling 9/10 (12-06-2019)
  • Uitstekende service

    Eitink, beoordeling 10/10 (11-06-2019)
  • top geregeld vriendelijk en snel we waren een beetje verlaat ivm de vele files

    P. Te Nijenhuis, beoordeling 10/10 (11-06-2019)
  • Bij aankomst ontvangen bij de balie sleutel afgegeven en betaald. Daarna even wachten op het kleine busje en afgezet bij de terminal. Bij terugkomst gebeld en op de afgesproken plek opgehaald en teruggebracht naar de parkeerplaats waar onze auto klaar stond. Kortom een korte rit Nasr Schiphol en prima georganiseerde rit heen en weer zal ons besluiten dat we zeker bij jullie terugkomen.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (11-06-2019)
  • Geweldig

    Anoniem, beoordeling 10/10 (11-06-2019)
  • Heel goed en correct

    Reshma, beoordeling 8/10 (10-06-2019)
  • Bij aankomst op de parking stond de shuttle al op ons te wachten om ons naar schiphol te brengen bagage werd goed behandeld en door de chauffeur in en uitgeladen. Informatie bij terugkeer werd goed uitgelegd en we kregen nog extra de te volgen procedure in een brochure mee.

    Van Den Ryn Charles, beoordeling 10/10 (10-06-2019)
  • Aardige mensen maar ook erg behulpzaam. Doen wat ze zeggen. Er is geen makkelijker manier om je auto te stallen dan bij total parking. Ik heb al weer geboekt voor september. Top bedrijf.

    Goossens , beoordeling 10/10 (09-06-2019)
  • Was heel goed geregeld toppie

    Fam van Oversteeg, beoordeling 10/10 (09-06-2019)
  • Nette en snelle service en we werden geholpen door erg aardige mensen.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (09-06-2019)
  • Goede ervaring met dit bedrijf dit was voor mij de eerste keer op aanbeveling van iemand anders. Volgende keer zal ik zeker opnieuw mijn auto hier parkeren.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (08-06-2019)
  • parkeren voor de deur van het bedrijf ter plaatse afrekenen sleutels afgeven auto wordt daarna verplaatst door medewerker shuttle naar Schiphol redelijke wachttijd en retour ook redelijke wachttijd. Bij terugkomst wordt je keurig bij je auto afgezet.

    Fred, beoordeling 8/10 (30-05-2019)
  • Alles super geregeld alleen jammer dat mijn auto beschadigd was toen ik hem terug kreeg. Deuk in motorkap iets van boven opgevallen . Via email gemeld maar er is verdere niets aan te doen.

    Jan Rademakers, beoordeling 6/10 (05-06-2019)
  • zijn al zo n 10 jaar klant waarvan in een aantal gevallen als passagiers van meereizende vrienden en het blijkt altijd prima geregeld ook al is het midden in de nacht men is paraat. de auto wordt geparkeerd en binnen minuten zijn we op weg met de shuttle naar Schiphol. wat een gemak

    R. van der Pol, beoordeling 10/10 (06-06-2019)
  • Prettig We werden bij aankomst vrijwel direct naar Schiphol vervoerd en bij terugkeer stond de bus al te wachten na ons telefoontje. De auto was onbeschadigd dus ja echt alles prima.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (05-06-2019)
  • Prima en gemakkelijk. Netjes op tijd en vriendelijke chauffeurs. Goede bereikbaarheid bij terugkomst.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (05-06-2019)
  • Super alles goed geregeld. Als je op Schiphol je auto zet duurt lopen naar je terminal langer.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (05-06-2019)
  • Top

    G M, beoordeling 10/10 (04-06-2019)
  • Alles prima geregeld en heel klantvriendelijk

    Anoniem, beoordeling 8/10 (04-06-2019)
  • goed bedrijf

    Verdaas, beoordeling 9/10 (03-06-2019)
  • Vriendelijke ontvangst in de nacht. Snel vervoer naar Schiphol en weer terug.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (02-06-2019)

Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

9

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van ruim tweeduizend tweehonderd (2200) ervaringsdeskundigen!