Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van zo'n 2200 ervaringsdeskundigen! Lees de laatste klantbeoordelingen:

  • snelle en vriendelijke service

    Jan Van de Poel, beoordeling 9/10 (12-11-2019)
  • Prima

    Parken fly , beoordeling 7/10 (20-11-2019)
  • Goed en veilig

    Vakantie Ganger, beoordeling 10/10 (18-11-2019)
  • Prima bedrijf

    T K Wapperom, beoordeling 10/10 (16-11-2019)
  • Zeer goede service. Goed contact.

    T. Romkes, beoordeling 10/10 (15-11-2019)
  • snel reserveren prima geregeld snel ophalen bij terugkeer en goede prijs kwaliteit verhouding

    c.j.p.van baasbank, beoordeling 10/10 (15-11-2019)
  • fantastisch

    familie van oort , beoordeling 9/10 (14-11-2019)
  • Super gemakkelijk en goede service

    Christoph Persoons , beoordeling 10/10 (14-11-2019)
  • Super

    Hambuckers, beoordeling 10/10 (13-11-2019)
  • Top bedrijf

    Witteveen , beoordeling 10/10 (13-11-2019)
  • Heel slecht reserveerde voor een week maar gezien ik een document niet bij had van de kinderen kon ik niet vertrekken. Eens terug aangekomen op de parking na 1 a 2 uurtjes heb ik toch mijn hele week moeten betalen. Kreeg eventueel een voucher voor korting volgende reis maar die is niet gepland dus ben ik er ook niets mee.

    De Busschere Manu, beoordeling 2/10 (05-11-2019)
  • Goed. Aardige mensen. Duidelijke service

    Ed, beoordeling 8/10 (13-11-2019)
  • Altijd een vriendelijk onthaal en uitstekende service We hadden 2 wagens gereserveerd maar door omstandigheden waren we slechts met 1 wagen. We moesten er ook maar 1 betalen Top Wij komen hier al jaren en zullen blijven komen

    Kim, beoordeling 9/10 (12-11-2019)
  • Goede service

    Hicham, beoordeling 10/10 (10-11-2019)
  • heel goed

    Dirk Jan Bons, beoordeling 10/10 (09-11-2019)
  • I did not enjoy my return to total care parking. I was treated quite badly

    Anoniem, beoordeling 1/10 (31-10-2019)
  • Positief

    Sal, beoordeling 9/10 (08-11-2019)
  • Uitstekend alles duidelijk beschreven. Vriendelijke medewerkers.

    John Boek, beoordeling 10/10 (07-11-2019)
  • goed.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (29-10-2019)
  • Super Snel en vriendelijk

    ChloƩ Delbeke , beoordeling 9/10 (06-11-2019)
  • Na de derde keer weer top

    Artisticfloors , beoordeling 10/10 (05-11-2019)
  • Alles prima geregeld

    Richard, beoordeling 8/10 (04-11-2019)
  • Erg goed. Nette mensen. Goede en snelle service van en naar het vliegveld en er is goed op mijn auto gelet

    Danny Buijs, beoordeling 10/10 (04-11-2019)
  • Prettig Aardige mensen Zorgen goed voor de auto

    Anoniem, beoordeling 8/10 (04-11-2019)
  • prima niet voor niets al eerder hier geweest

    Harrie Schamp, beoordeling 9/10 (03-11-2019)

Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

9

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van ruim vierduizend tweehonderd (4200) ervaringsdeskundigen!