Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van zo'n 2200 ervaringsdeskundigen! Lees de laatste klantbeoordelingen:

  • voor herhaling vatbaar

    Theo Den Hoed, beoordeling 10/10 (20-04-2020)
  • Zeer goed duidelijk en efficiĆ«nt

    Thierry Delbeke, beoordeling 10/10 (22-03-2020)
  • Top services

    N. LENG , beoordeling 10/10 (29-03-2020)
  • Ontvangst en afhandeling correct. Integer bedrijf

    Jan Echten -, beoordeling 10/10 (25-03-2020)
  • Top service

    Franco de Rosa -, beoordeling 10/10 (24-03-2020)
  • Een super klant vriendelijk bedrijf met fijne mensen bijzonder goed geholpen

    Thea Nico Jongkind, beoordeling 9/10 (22-03-2020)
  • Ik ben erg tevreden maar ik kwam al met de heer Wormgoor die helaas is overleden.

    Coby Versluijs-Boer -, beoordeling 10/10 (19-03-2020)
  • Erg tevreden met de beloofde service

    Kramer-Freher -, beoordeling 9/10 (18-03-2020)
  • Schitterend

    Ulrik Bouwen, beoordeling 10/10 (18-03-2020)
  • Alles goed verlopen

    Habets, beoordeling 9/10 (09-03-2020)
  • prima

    Anoniem, beoordeling 8/10 (16-03-2020)
  • Top service

    Vera, beoordeling 10/10 (16-03-2020)
  • goede service

    Anoniem, beoordeling 10/10 (14-03-2020)
  • Supersnelle service. Bij vertrek naar Schiphol stond er al een busje klaar bij terugkomst hebben we minder dan 10min moeten wachten. We zijn heel vriendelijk ontvangen aan de balie vlot geholpen alles was goed voorbereid en bij terugkomst zijn we recht voor onze auto afgezet. Ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad. Ook heel fijn dat de parkeerplaats direct naast de afslag ligt en dus heel makkelijk te vinden is. Ook de online afhandeling ging heel makelijk. Volgende keer maar ik weer gebruik van Park fly

    FAIR4HAIR, beoordeling 10/10 (11-03-2020)
  • Prima service

    Esther, beoordeling 9/10 (11-03-2020)
  • Goed

    Anoniem, beoordeling 10/10 (02-03-2020)
  • Prima

    Naber, beoordeling 9/10 (10-03-2020)
  • Onze ervaring is dat alles naar wens en afspraak is verlopen voor de 6e keer denk ik.

    J. de Man, beoordeling 9/10 (09-03-2020)
  • Heel goed direct stond er een busje klaar bij vertrek en ook direct bij aankomst.

    Erwin, beoordeling 10/10 (09-03-2020)
  • Geweldig goed.

    Aart vermaas., beoordeling 10/10 (07-03-2020)
  • adres van broer gekregen alles werkte zoals op de site beloofd was bij terugkomst stond auto al klaar

    CG. Schiper, beoordeling 8/10 (27-02-2020)
  • Eend of february

    Van den Boom, beoordeling 10/10 (06-03-2020)
  • Alles top geregeld.

    Corinne, beoordeling 10/10 (04-03-2020)
  • Vriendelijk geholpen

    Visser, beoordeling 10/10 (04-03-2020)
  • Altijd dik in orde.

    Bellekom, beoordeling 10/10 (03-03-2020)

Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

9

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van ruim vierduizend tweehonderd (4200) ervaringsdeskundigen!