Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van zo'n 2200 ervaringsdeskundigen! Lees de laatste klantbeoordelingen:

  • Het was de eerste keer. Het is goed bevallen daar het in de nacht was.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (23-10-2019)
  • Eenvoudig af te spreken correcte ontvangst vlot vervoer naar- en van- luchthaven.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (15-10-2019)
  • Positieve ervaring. Je wordt netjes geholpen te woord gestaan. Auto wordt bij terugkomst keuring naar buiten gereden en voor je klaar gezet. Reistijd naar en van Schiphol is prima. En ze laten je niet lang wachten op Schiphol daar communiceren ze intern met elkaar over.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (14-10-2019)
  • goed

    Anoniem, beoordeling 9/10 (14-10-2019)
  • Zeer goede ervaring

    Arend Wiltinge, beoordeling 8/10 (21-10-2019)
  • goed

    Anoniem, beoordeling 10/10 (21-10-2019)
  • Stiptheid en goede service en snelle afhandeling

    L.de Jong, beoordeling 9/10 (21-10-2019)
  • Correcte behandeling klant en altijd snel met ophalen en wegbrengen. Prettig personeel.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (21-10-2019)
  • Vriendelijk personeel. Busje is wat verouderd. Hebben 30 min. moeten wachten bij het ophalen bij Schiphol dit had iets korter gemogen.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (12-10-2019)
  • Goede en snelle services Personeel is erg vriendelijk en nette parking. Zeker voor herhaling vatbaar

    J Saman , beoordeling 10/10 (18-10-2019)
  • We hebben nu meerdere keren gebruik gemaakt van TotalcareParking.nl en elke keer zijn we verrast door de uistekende service en betrouwbaarheid van dit bedrijf.

    Eric van Houdt, beoordeling 9/10 (10-10-2019)
  • Voor de eerste maal hier de auto geparkeerd. alles was goed geregeld. Bij aankomst vriendelijk ontvangen door zowel aan de balie als de chauffeur. Werd netjes naar Schiphol gebracht. Terugreis was ook meer dan prima net zoals de aflevering van de auto. Een aanrader om hier de auto te parkeren.

    Carla, beoordeling 9/10 (16-10-2019)
  • Bij het in ontvangst nemen van onze auto stond er niemand achter de balie. We hebben haast 10 min moeten wachten voordat kwam er een man kwam. Er waren al andere klanten binnen aan de koffie. Een hele rare gewaarwording een lege balie.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (08-10-2019)
  • Uitstekend

    afke brink, beoordeling 10/10 (16-10-2019)
  • Onze ervaring is heel goed onze auto neer gezet midden in de nacht en we werden meteen naar Schiphol gebracht . Terug hetzelfde een heel goed adres gaan we zeker meer mee doen

    Helma de Ridder, beoordeling 9/10 (15-10-2019)
  • prima

    Anoniem, beoordeling 8/10 (15-10-2019)
  • Prettig bedrijf waar je vertrouwd je auto kan achter laten.

    marc, beoordeling 10/10 (14-10-2019)
  • Goed bereikbaar. Prima service.

    A. van Yperen, beoordeling 10/10 (14-10-2019)
  • Positief klantvriendelijk servicegericht

    Anoniem, beoordeling 9/10 (13-10-2019)
  • Is erg goed gegaan ook het heen en weer ophalen naar en van Schiphol ging goed alleen één opmerking van de chauffeur naar Schiphol vond ik niet zo geslaagd hij vroeg waar wij heen gingen ik zei vertrekhal 3 en hij zei toen van dat hij wel wat vaker daar kwam hij heeft van mij dus geen fooi gekregen. verder zeer tevreden. Aanrader

    Willem, beoordeling 7/10 (05-10-2019)
  • Prima Goede en snelle service

    Anoniem, beoordeling 8/10 (05-10-2019)
  • Mijn eerste bezoek aan dit bedrijf - klantvriendelijk - makkelijk bereikbaar - snelle ophaalservice - alles heel goed geregeld.

    Colinda, beoordeling 10/10 (12-10-2019)
  • Anoniem, beoordeling 10/10 (13-10-2019)
  • Uitstekende organisatie en locatie

    wouter Land, beoordeling 10/10 (12-10-2019)
  • Vriendelijke medewerkers alles verliep vlot en volgens plan op de terug weg even moeten wachten op het transfer busje maar was duidelijk gecommuniceerd

    Rob Krijger, beoordeling 9/10 (11-10-2019)

Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

9

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van ruim vierduizend tweehonderd (4200) ervaringsdeskundigen!