Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van zo'n 2200 ervaringsdeskundigen! Lees de laatste klantbeoordelingen:

  • Wij maken al jaren gebruik van jullie service geheel naar tevredenheid Maar afgelopen 2 op 3 september hebben wij een half uur moeten wachten dat is echt niet acceptabel Daarbij had Harald geen haast en ging met een snelheid van 90 100 terug daar waar je 130 mag. Als je al zo n tijd staat te wachten zeker midden in de nacht wil je echt naar huis

    M. V. Groningen, beoordeling 7/10 (12-09-2019)
  • Super netjes niks op aan te merken

    Lagarde, beoordeling 10/10 (20-09-2019)
  • goed

    Mike, beoordeling 9/10 (18-09-2019)
  • Goed

    Anoniem, beoordeling 9/10 (18-09-2019)
  • Zoals altijd prima geholpen. Vriendelijk personeel.

    Ronald Boer, beoordeling 10/10 (18-09-2019)
  • Alles was tot in de puntjes prima geregeld . Zelfs s nachts.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (17-09-2019)
  • Goed geregeld. Ook midden in de nacht

    Anoniem, beoordeling 8/10 (09-09-2019)
  • Zeer tevreden over de locatie waar wij de auto geparkeerd hadden. Bij aankomst werden wij meteen naar het vliegveld gebracht en bij terugkomst op het vliegveld hebben wij gebeld en stond er binnen een paar minuten het busje om ons terug naar de parking te brengen. De auto stond al netjes klaar en wij konden meteen instappen. Vriendelijk personeel.

    Randy Beeren, beoordeling 9/10 (16-09-2019)
  • Alles perfect gegaan. Na aankomst bij garage met nog enkele mensen naar Schiphol gebracht en na terugkomst binnen 10 minuten weer opgehaald. Auto was voorgerereden koffers erin en op weg naar huis. Prima geregeld. Zeer vriendelijk personeel.

    F.Penders, beoordeling 10/10 (16-09-2019)
  • Top snel en vriendelijk

    Patrick, beoordeling 10/10 (15-09-2019)
  • Na altijd op P3 te hebben geparkeerd was parkeren bij Totalcare een verademing. Auto voor de deur parkeren aanmelden busje in en klaar. Heerlijk.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (13-09-2019)
  • Vandaag 11 sept. net terug uit Thailand. Het parkeren was weer prima voor elkaar

    Ton Visser, beoordeling 10/10 (11-09-2019)
  • Uitstekende Service. Overzichtelijk boekingsproces. De shuttlebus was keurig op tijd zelfs toen we een half uur eerder arriveerde. Zelfs de baggage werd voor ons overgeladen. Onze auto stond bij terugkeer gereed instappen en wegwezen. Redelijk geprijsd

    Theo Sterrenburg, beoordeling 9/10 (10-09-2019)
  • Zeer goed

    kuis, beoordeling 10/10 (10-09-2019)
  • Erg goed vlotte afhandeling als je binnenkomt en ook als je terugkomt. Echt prima

    Anoniem, beoordeling 9/10 (09-09-2019)
  • Top. Alles liep vlot. Het wachten om opgehaald te worden op schiphol duurde korter dan 20 min na gebeld te hebben. Auto stond netjes binnen klaar om opgehaald te worden al was ik eerder aangekomen dat de tijd dat ik oorspronkelijk had aangegeven.

    Bernard van Heuvelen, beoordeling 10/10 (09-09-2019)
  • Wij gebruiken dit bedrijf al een aantal jaren tot onze volledige tevredenheid.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (08-09-2019)
  • Snelle en vriendelijke service. Niets op aan te merken.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (08-09-2019)
  • Ingeschakeld bij zopmervakantie.

    Meijer, beoordeling 9/10 (28-08-2019)
  • Goede ervaring ging soepel en netjes geregeld.

    Klaas, beoordeling 8/10 (28-08-2019)
  • Goede service alles gaat lekker snel top

    Warbout, beoordeling 10/10 (28-08-2019)
  • Goed moet over 3 wkn weer naar de US dan voor het werk. Zou goed kunnen dat ik met de auto kom ipv met de trein.

    Renzema, beoordeling 8/10 (27-08-2019)
  • Prima georganiseerd.

    Gunsing, beoordeling 8/10 (27-08-2019)
  • Keurig bedrijf met een heldere en zorgvuldige werkwijze

    Albert Jan Comello, beoordeling 10/10 (03-09-2019)
  • Prima goede service

    Anoniem, beoordeling 8/10 (25-08-2019)

Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

9

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van ruim vierduizend tweehonderd (4200) ervaringsdeskundigen!