Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van zo'n 2200 ervaringsdeskundigen! Lees de laatste klantbeoordelingen:

  • Een parkeergarage met prima service en zeer behulpzaam personeel. eens gebruik gemaakt van de diensten kom je zeker terug. Een aanrader voor familie en vrienden.

    Leo Gosen, beoordeling 10/10 (28-01-2020)
  • Wij komen er al jaren het is fantastisch .

    J drenth- Kroezen, beoordeling 10/10 (28-01-2020)
  • Goede service qua parkeergelegenheid en vervoer naar en van Schiphol

    Edy De Witte , beoordeling 9/10 (22-01-2020)
  • Prima

    Van Uden, beoordeling 10/10 (22-01-2020)
  • Goede service

    Anoniem, beoordeling 10/10 (16-01-2020)
  • Gewoon prima. We doen dit al erg lang

    Anoniem, beoordeling 9/10 (12-01-2020)
  • goed

    kivits, beoordeling 9/10 (12-01-2020)
  • positief na het bellen staan ze binnen korte tijd voor de deur.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (12-01-2020)
  • Heel goed

    Mario, beoordeling 10/10 (11-01-2020)
  • Prima geregeld Auto staat altijd weer klaar bij terugkomst

    Klaas Rozeboom, beoordeling 9/10 (10-01-2020)
  • Goede en snelle service zowel bij aankomst als bij terugkomst

    H.C.C.Consultancy Services, beoordeling 9/10 (08-01-2020)
  • Hele goede service we moesten heel kort wachten.

    Marion, beoordeling 10/10 (02-01-2020)
  • In een woord GEWELDIG

    Verkroost , beoordeling 10/10 (02-01-2020)
  • Goeie indruk. Zeer srrvicegericht

    Anoniem, beoordeling 8/10 (23-12-2019)
  • Zeer goed georganiseerd

    Anoniem, beoordeling 10/10 (29-12-2019)
  • Goed correct

    Anoniem, beoordeling 8/10 (27-12-2019)
  • wij hebben prima ervaringen

    Anoniem, beoordeling 7/10 (25-12-2019)
  • Zeer goede service vriendelijke mensen behulpzaam verschillende keren mijn auto gebracht

    Vlaanderen, beoordeling 10/10 (15-12-2019)
  • Zeer goed

    Patsy, beoordeling 8/10 (22-12-2019)
  • Altijd prima service en vriendelijke medewerkers

    Leonie, beoordeling 10/10 (19-12-2019)
  • Wij maken al aantal jaren gebruik van deze parking. Hebben hem ook al aan vrienden aangeraden. Makkelijk te boeken en super service en vriendelijk personeel. Een aanrader

    Denise VdP, beoordeling 10/10 (18-12-2019)
  • Prettige ontvangst en vriendelijk personeel.

    E.Kooijman, beoordeling 10/10 (18-12-2019)
  • Uitstekend snel naar en van Schiphol.vertraging geen probleem Lekkere koffie en langs de snelweg

    Wolvers, beoordeling 10/10 (17-12-2019)
  • Wij maken vaak gebruik van de parkeer garage

    Anoniem, beoordeling 10/10 (17-12-2019)
  • Uitstekend

    J.kossen, beoordeling 10/10 (15-12-2019)

Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

9

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van ruim vierduizend tweehonderd (4200) ervaringsdeskundigen!