Sleutel meenemen

Autosleutel mee op reis? Geen probleem!

De autosleutel bewaren wij veilig in een sleutelkluis en onnodig rijden met uw voertuig is bij ons uitgesloten. Geniet het toch uw voorkeur om de sleutel mee te nemen op reis? Dat is zeker mogelijk tegen een kleine toeslag van € 12,50. Park and Fly rekent dit bedrag, omdat alle voertuigen in rijen op datum staan gesorteerd. Een dag van tevoren zetten wij uw auto klaar op het afleverterrein om de wachttijd te beperken. Als wij geen sleutel hebben, kunnen we minder efficiënt omgaan met de beschikbare vierkante meters. Sleutel meenemen is maar beperkt beschikbaar, wanneer deze beschikbaar is kunt boeken via reserveringsformulier.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de sleutelservice contact met ons op via +31 (0)20 6537 544 of stuur een e-mail


Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

9

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van ruim tweeduizend tweehonderd (2200) ervaringsdeskundigen!