Route

Routebeschrijving Park and Fly

Park and Fly is goed bereikbaar en bevindt zich direct naast de A4, afrit 5 richting Amsterdam.

Adres Park and Fly

Veenderveld 10
2371 TV Roelofarendsveen

Routebeschrijving

Vanaf de richting Alkmaar:

Volg de A9 in de richting van Haarlem, voorbij de afslag Haarlem-Zuid komt u bij knooppunt Raasdorp. Houd rechts aan en volg de borden A5 richting Hoofddorp/Den Haag/Rotterdam. Houd links aan bij knooppunt de Hoek en volg de borden A4/E19 richting Den Haag/Rotterdam. Neem afslag 5 Roelofarendsveen en sla linksaf naar de provinciale weg. Neem op de rotonde de eerste afslag rechts naar het Veenderveld en u heeft uw bestemming bereikt (recht tegenover het Gulf-tankstation).

Vanaf de richting Amstelveen:

Volg de A9 richting Den Haag/Haarlem/Schiphol. Houd rechts aan bij knooppunt Badhoevedorp en volg de borden E19/A4 richting Den Haag en Schiphol. Voeg in op de A4. Neem afslag 5 Roelofarendsveen en sla linksaf naar de provinciale weg. Neem op de rotonde de eerste afslag rechts naar het Veenderveld en u heeft uw bestemming bereikt (recht tegenover het Gulf-tankstation).

Vanaf de richting Eindhoven: 

Volg de A2 in de richting van Utrecht. Houd rechts aan bij knooppunt Oudenrijn en volg de borden E25/E30/A12 in de richting van Rotterdam/Den Haag. Neem afslag 12a en N11 richting Alphen a/d Rijn en Leiden. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden naar N11/Bodegraven-centrum/Alphen a/d Rijn/Leiden. Sla linksaf en voeg in op de A4 Leiderdorp/Leiden-Noord/Amsterdam. U neemt ter hoogte van Roelofarendsveen afslag 5 (u ziet het gebouw al vanaf de snelweg). Neem op de rotonde de eerste afslag rechts naar het Veenderveld en u heeft uw bestemming bereikt (recht tegenover het Gulf-tankstation).

Vanaf de richting Rotterdam, Den Haag:

Volg de A4 in de richting van Amsterdam, Schiphol. U neemt ter hoogte van Roelofarendsveen afslag 5 (u ziet het gebouw al vanaf de snelweg). Neem op de rotonde de eerste afslag rechts naar het Veenderveld en u heeft uw bestemming bereikt (recht tegenover het Gulf-tankstation).


Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Download onze App.

De voordelen; Snel en eenvoudig reserveren via uw smartphone of tablet, Alleen de eerste keer uw persoonsgegevens invoeren, Altijd op de hoogte van onze acties en kortingen

9.1

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 99% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van onze twaalfhonderd (1200) ervaringsdeskundigen!