Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 99% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van zo'n 1200 ervaringsdeskundigen! Een greep uit deze klantbeoordelingen:

  • Een remoerig .

    T. Carol, beoordeling 10/10 (13-10-2017)
  • Goede ervaring makkelijk inchecken op tijd ophalen ondanks vertraging vliegtuig

    Anoniem, beoordeling 8/10 (13-10-2017)
  • Positief auto netjes opgeleverd. shuttle service was goed

    Anoniem, beoordeling 8/10 (21-10-2017)
  • Prima service. Vriendelijke medewerkers. Total care is ook echt total care.

    AvK, beoordeling 8/10 (20-10-2017)
  • Jaren geleden gebruik gemaakt van TotalcareParking. Dus nu maar weer een keertje. Helaas niet goed bevallen. Toen wij onze koffers hadden meteen gebeld maar helaas niet bereikbaar van 8.00 - 16.00 kreeg een bandje voicemail. Wel 5 x zeker moeten bellen voor ik eindelijk contact had. Deze meneer was slecht verstaanbaar en ik heb alleen maar onze naam gezegd zodat ze wisten wie op te halen. Net voor onze neus reden er 2 busjes van jullie weg en moeten wachten op de volgende . Daar vlogen zoveel mensen in het busje dat de chauffeur niet wist wie hij eruit zou zetten. Deze man gebeld naar de planning en wij mochten gelukkig mee. Helaas gaat het hem niet meer worden

    D.B , beoordeling 5/10 (20-10-2017)
  • Op zondag 24-09-2017 om 11.30 uur vertrokken we naar Schiphol. Wij waren samen en er zaten nog 2 stellen in de bus. De chauffeur mistte de afslag Schiphol. Reed vervolgens door naar de A9 afslag Aalsmeer. Vervolgens wilde hij linksaf richting Schiphol-Oost. Na aanwijzingen van onze kant toch maar rechtsaf richting Lang Parkeren . Hij wist duidelijk de weg niet. Na een nieuwe aanwijzing toch maar weer de borden Lang Parkeren gevolgd. Vanwege wegwerkzaamheden zat er een S-bocht in de weg. De chauffeur nam vervolgens n g een pltseling S-bocht en trapte daarna hard op de rem. 2 auto s die achter de bus reden botsten op elkaar vanwege het plotselinge remmen van de chauffeur. Bij het achteruitrijden in eerste instantie bijna op beide auto s gebotst. Vervolgens bij het achteruit de weg oprijden bijna op een OV-bus gebotst. We konden de chauffeur tijdig waarschuwen... Op Schiphol wist de chauffeur ook de weg niet. I.p.v. Vertrek werd Aankomst aangehouden. Omdat we op die manier een parkeergarage in dreigden te rijden besloot de chauffeur om de stoep maar te nemen. Vervolgens aangekomen bij P1. Wij zijn daar uitgestapt i.p.v. onze oorspronkelijke bestemming P3. We waren er helemaal klaar mee... Wat een prutser Ik heb hierover telefonisch contact gehad nadat wij de security waren gepasseerd. Ik heb m n beklag gedaan en daar vervolgens een e-mail over ontvangen. Er is een gesprek geweest met de chauffeur.

    Anoniem, beoordeling 2/10 (18-10-2017)
  • Goed voldeed bijna aan mijn verwachting

    Freddy de Burger, beoordeling 8/10 (12-10-2017)
  • tevreden goede service heenreis verliep perfect terug hebben we even moeten wachten ca 20 min. maar het was dan ook er druk op de weg

    Anoniem, beoordeling 8/10 (12-10-2017)
  • Vlotte service voor ophalen en brengen . Voldoet geheel aan verwachting. Heb dit bedrijf gekozen omdat kennissen er zeer tevreden over waren wij nu ook dus.

    Alp, beoordeling 10/10 (20-10-2017)
  • Dicht bij de s elweg vlotte geholpen bij de balie. Vriendelijke en behulpzaam chauffeur s

    Anoniem, beoordeling 8/10 (11-10-2017)
  • Goed

    Bartels, beoordeling 5/10 (11-10-2017)
  • net en vlot bedrijf

    r slijkhuis, beoordeling 8/10 (11-10-2017)
  • Hele goede ervaring. Aardige mensen. Busje vertrok gelijk en goed bereikbaar.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (19-10-2017)
  • Ik heb goede ervaring met het bedrijf maar dit jaar merkte dat mijn auto pas na 5 dagen binnen werd gezet dit merkte ik omdat ik een app heb waar je kan zien waar je auto staat en wanneer er in gereden word en ik zag dat. En ik weet niet wat ik betaald voor binnen staan maar dat stond die pas na 5 dagen van de 8 dagen

    B de kort, beoordeling 6/10 (10-10-2017)
  • Prima service Wegbrengen en ophalen was goed geregeld.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (18-10-2017)
  • Gemakkelijker is moeilijk.

    Roland - Bruxelles, beoordeling 8/10 (10-10-2017)
  • Prima moest wel even wennen toen ik aan kwam rijden en het erg druk was. Dan kan je je auto erg moeilijk kwijt.

    Lia Schutte, beoordeling 8/10 (18-10-2017)
  • Prima lokatie direct naast A4 en snelle afhandeling

    Anoniem, beoordeling 8/10 (18-10-2017)
  • Fijn bedrijf. Van begin van onze reis tot en met het einde van de reis.

    BE Kerkdijk, beoordeling 10/10 (17-10-2017)
  • Goed. Wij parkeren hier altijd als we naar Schiphol gaan.

    Anoniem, beoordeling 7/10 (09-10-2017)
  • Ik heb al enkele keren gebruik gemaakt van de faciliteiten van TotalcareParking. En alle keren was de ervaring prima.

    H. Sloot, beoordeling 10/10 (17-10-2017)
  • zeer goed

    rijnder antoon, beoordeling 9/10 (17-10-2017)
  • Prima Makkelijk te boeken via de site.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (17-10-2017)
  • Perfecte service op elk gebied

    Wesley Poelman, beoordeling 10/10 (16-10-2017)
  • In verband met vakantie naar Portugal hier 8 dagen mij auto geparkeerd.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (08-10-2017)

Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

9.1

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 99% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van onze twaalfhonderd (1200) ervaringsdeskundigen!