Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 99% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van zo'n 1200 ervaringsdeskundigen! Een greep uit deze klantbeoordelingen:

  • Al meerdere keren gebruik gemaakt van de service van TotalcareParking en naar tevredenheid. De laatste keer 29 juli was het wat drukker op Schiphol en duurde het wat langer voordat we opgehaald werden. Maar we hadden gebeld en we waren aan de beurt zodra er een bus kwam. De namen werden afgeroepen op de tijd dat er was ingebeld. Top

    Rene, beoordeling 10/10 (19-08-2017)
  • Fijn bedrijf om je auto te parkeren als je op vakantie gaat via Schiphol. Ook wat betreft prijs verhouding. Maak al meerdere jaren achter elkaar gebruik van hun diensten. Nergens geen omkijken naar je wordt netjes voor de deur afgezet en weer opgehaald. Bij terugkomst staat je auto klaar en kun je zo vertrekken.

    Frieling, beoordeling 9/10 (15-08-2017)
  • Goed

    Anoniem, beoordeling 8/10 (15-08-2017)
  • Al diverse X bij dit bedrijf de auto geparkeerd i.v.m. vakantie en daar zijn wij zeer tevreden over géén aan of opmerkingen.

    J. van Oldenbeek Edelsmeden Waalwijk, beoordeling 10/10 (07-08-2017)
  • We maken al gebruik van hun diensten sinds 2005 of 2006 nog op de eerste locatie. Als we vanaf Schiphol vliegen blijven we Park and Fly trouw vanwege de goede ervaringen.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (11-08-2017)
  • Goede vriendelijke ontvangst. Snelle duidelijke afhandeling bij aankomst. Vriendelijke chauffeur. Aangezien wij laat zijn geland was er buiten de chauffeur niemand meer aan de parking. Wagen stond klaar maar misschien toch nog even de mogelijk bieden voor een drankje of een toilet bezoek.

    Anoniem, beoordeling 7/10 (14-08-2017)
  • We zijn zeer tevreden over Park and fly.

    Fam. Bruinsma, beoordeling 10/10 (14-08-2017)
  • correct netjes vriendelijk op tijd.

    roger van de bergh, beoordeling 10/10 (13-08-2017)
  • Zeer goede service

    Anoniem, beoordeling 7/10 (14-08-2017)
  • Prima

    Anoniem, beoordeling 8/10 (05-08-2017)
  • .

    Anoniem, beoordeling 8/10 (12-08-2017)
  • wij maken al jaren gebruik van dit bedrijf Altijd Goed

    van Huenestein, beoordeling 10/10 (12-08-2017)
  • Goed bedrijf die weet wat ze doen. Dit was onze eerste keer hier na diverse andere partijen maar de volgende keer wordt zeker weer bij totalcareparking.

    Kevin van dijk, beoordeling 10/10 (12-08-2017)
  • Snel shuttle transporr naar Schiphol. Aardige en behulpzame chauffeur. Goedkoper dan P3

    Anoniem, beoordeling 8/10 (11-08-2017)
  • Je wordt altijd snel weggebracht naar de luchthaven en als je terugkomt en je hebt je bagage dan staan ze binnen 10 minuten op de luchthaven en wij parkeren onze auto altijd binnen. Wij doen dit zeker al 8 jaar naar tevredenheid

    Joyce en Jeno Wit, beoordeling 9/10 (11-08-2017)
  • Prima service goeie afspraken.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (02-08-2017)
  • geen probleem

    Karl Haegens, beoordeling 8/10 (10-08-2017)
  • Alles prima geregeld.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (10-08-2017)
  • Professionele uitstraling maar toch ook een paar minnetjes.

    Anoniem, beoordeling 6/10 (01-08-2017)
  • Wij hadden voor het eerst hier geboekt en is ons heel goed bevallen. Voor herhaling vatbaar

    Nova, beoordeling 10/10 (09-08-2017)
  • Via via op deze parkeerservice gewezen en is ons uitstekend bevallen Snelle service makkelijk bereikbaar en vriendelijk personeel Het ging bijna te snel De volgende keer zal ik zeker weer voor Park Fly kiezen

    Ilse, beoordeling 9/10 (08-08-2017)
  • Voor de eerste keer gebruik gemaakt van dit bedrijf. De chauffeurs waren vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn zeer tevreden en gaan zeker weer gebruik van maken. SUPER

    W.Brouwer, beoordeling 9/10 (08-08-2017)
  • Alles verliep perfect. Zowel brengen als halen zonder problemen. Geen wachttijden en auto stond klaar om meteen terug te vertrekken.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (08-08-2017)
  • Super. Alles netjes en snel geregeld.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (08-08-2017)
  • Wir haben das erste Mal diesen Service genutzt und sind sehr zufrieden. Sowohl bei der Anreise als auch beim Abholen in Schiphol ging alles super schnell. Auch das Personal war sehr freundliche. Wir können Park and Fly bestens empfehlen.

    Norbert Krenzel, beoordeling 10/10 (08-08-2017)

Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Download onze App.

De voordelen; Snel en eenvoudig reserveren via uw smartphone of tablet, Alleen de eerste keer uw persoonsgegevens invoeren, Altijd op de hoogte van onze acties en kortingen

9.1

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 99% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van onze twaalfhonderd (1200) ervaringsdeskundigen!