Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van zo'n 2200 ervaringsdeskundigen! Lees de laatste klantbeoordelingen:

  • Al vaak hier gereserveerd en altijd prima maar nu hebben wij ruim een half uur moeten wachten wat ik wel slecht vond.

    Anoniem, beoordeling 7/10 (13-10-2018)
  • Hat alles zu unserer Zufriedenheit geklappt

    Hans-Joachim Ka , beoordeling 10/10 (20-10-2018)
  • Goede en snelle service aardige mensen

    Reinier, beoordeling 8/10 (19-10-2018)
  • prima een aanrader voor eenieder

    Anoniem, beoordeling 8/10 (19-10-2018)
  • goed voor elkaar goed service

    Anoniem, beoordeling 9/10 (19-10-2018)
  • Prima

    Anoniem, beoordeling 7/10 (11-10-2018)
  • Prima

    Anoniem, beoordeling 8/10 (11-10-2018)
  • Very satisfied will repeat

    Santiago Fijalkauskas, beoordeling 9/10 (18-10-2018)
  • ik kan alleen maar zeggen positief gaan gezoek naar een parkeerplek en niet te duur.

    Eigennet, beoordeling 9/10 (18-10-2018)
  • Dichtbij de snelweg. Goede hulp bij bagage. Vriendelijk personeel

    Leen Spaans, beoordeling 10/10 (18-10-2018)
  • Vanaf begin is alles goed gegaan.op tijd weg enoptijd thuis. goed verzorgd.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (17-10-2018)
  • We hebben al een paar keer gebruik gemaakt van deze locatie naar alle tevredenheid.

    Ankie van Bokhoven, beoordeling 9/10 (17-10-2018)
  • Goede service en afspraken nagekomen uitstekende kwaliteit we waren zeer tevreden.

    Lammert Schrik, beoordeling 10/10 (16-10-2018)
  • Goed

    Anoniem, beoordeling 9/10 (16-10-2018)
  • Goede service altijd plek voor de wagen bij reserveren tot nu toe. Bij aankomst alles snel geregeld. Eigen bus regeling bij brengen op ophalen is voor mij een must...

    Harro Sterrenburg, beoordeling 8/10 (14-10-2018)
  • Prima ervaring goede site

    Sipkema, beoordeling 10/10 (05-10-2018)
  • We hadden nog niet eerder gebruik gemaakt van de faciliteiten van Park Fly TotalcareParking dus wisten vooraf niet wat we konden verwachten. Nu kunnen we zeggen dat deze bijzonder goed is ervaren

    P. Pruijn, beoordeling 10/10 (13-10-2018)
  • Toen we aankomen was het een beetje verwarrend maar al gauw waren er mannen die stonden te zwaaien. Nethes afgezet. Duidelijkheid waar te staan bij terugkomst. Toen opgehaald 20-30 min wachten. Maar netjes tot de auto gebracht Super Service kom zeker weer

    Sylvia , beoordeling 8/10 (05-10-2018)
  • Snelle weg en ophaalservice.

    Eric, beoordeling 8/10 (12-10-2018)
  • Super geweldig wij zijn er erg blij mee staan bij jullie al vanaf bijna het begin 2x per jaar. Ook hebben wij al heel veel kennissen vrienden en familie jullie aanbevolen dus blijf z o doorgaan

    Anoniem, beoordeling 10/10 (12-10-2018)
  • We zijn dik tevreden over het bedrijf ze dinken met je mee als je iets aan de late kant bend word je al gebeld snelle ophaal servers

    G v d Streek, beoordeling 10/10 (12-10-2018)
  • Prima goede service.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (03-10-2018)
  • heel prettige service

    mia koning, beoordeling 10/10 (02-10-2018)
  • VRIENDELIJK ONTHAAL HET BUSJE STOND ONMIDDELLIJK KLAAR OM ONS NAAR DE LUCHTHAVEN TE BRENGEN ALSOOK BIJ HET TERUGKEREN STOND HET BUSJE KLAAR

    APERS, beoordeling 10/10 (09-10-2018)
  • Voor het eerst geprobeerd na slechte ervaring bij een andere organisatie. Dit is ons goed bevallen.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (09-10-2018)

Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

9

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van ruim tweeduizend tweehonderd (2200) ervaringsdeskundigen!