Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 99% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van zo'n 1200 ervaringsdeskundigen! Een greep uit deze klantbeoordelingen:

  • This is the second time we have used Park N Fly both times have been a positive experience and we will continue to use them until this changes.

    Fernando Morton, beoordeling 10/10 (28-06-2017)
  • Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. We zijn bijzonder goed geholpen

    Anoniem, beoordeling 8/10 (19-06-2017)
  • Heel goed

    Jansen, beoordeling 8/10 (27-06-2017)
  • Taxi liet s nachts om half drie te lang op zich wachten. Heb met baby van drie maanden twee kinderen een half uur ruim moeten wachten. Taxi-chauffeur wist niet dat wij mee terug moesten. Terugweg duurde lang ivm omleiding. Volgende dag bleek de auto geraakt te zijn op de bumper. Was overigens wel weg te halen door mij persoonlijk

    Anoniem, beoordeling 5/10 (19-06-2017)
  • Prima service vlot snel geen wachttijd vriendelijk onthaal. Niets op aan te merken.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (27-06-2017)
  • Wij maken al jarenlang gebruik van uw bedrijf dit zegt volgens ons al alles.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (27-06-2017)
  • bij het afhalen op schiphol en er staan nog meer mensen kijk de chauffeur niet wie hij mee moet nemen voor al die jongen jongen led niet goed op een beetje jammer

    mf van efferen, beoordeling 9/10 (18-06-2017)
  • Wederom ontzettend goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar.

    Scheurwater, beoordeling 10/10 (26-06-2017)
  • Wij maken voor het parkeren tijdens vliegvakanties al een aantal jaren gebruik van Park Fly in Roelofarendsveen. En steeds tot volle tevredenheid.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (26-06-2017)
  • Zeer prettig en vlotte benadering. Werknemers hebben er echt zin in.

    Nancy Bos, beoordeling 9/10 (26-06-2017)
  • Prima

    R. Breedveld, beoordeling 9/10 (25-06-2017)
  • zeer goed

    Anoniem, beoordeling 9/10 (25-06-2017)
  • Goed

    A.J.H. van Boxel , beoordeling 8/10 (17-06-2017)
  • Goede service alles keurig geregeld.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (25-06-2017)
  • Het is al jaren prima voor elkaar. Vertrouwd adres prima service

    H.C.Pol, beoordeling 10/10 (25-06-2017)
  • Ik vind het geweldig makkelijk en vriendelijke mensen 10 met een griffel bedankt

    J corte, beoordeling 10/10 (25-06-2017)
  • Betrouwbaar voorspelbaar zonder verassingen

    Anoniem, beoordeling 10/10 (25-06-2017)
  • Ben niet meer tevreden.. 3x gebeld 3 kwartier staan te wachten. Niemand iets komen vragen..ondanks gied opletten geen herkenbaar busje langs zien komen. Ophaalroutine is niet persoonlijk meer en nu niet goed

    Anoniem, beoordeling 3/10 (16-06-2017)
  • Niet zo geweldig deze keer. Hebben 2 x gebeld dat we op de afgesproken plaats stonden. We hebben ze niet gezien. Toen we wisten dat we op een groen dak moesten letten zagen we er een op 150 meter. Wij zijn ernaar toe gelopen. De chauffeur deed geen moeite om zich kenbaar te maken. Hij heeft 2 duitse toeristen meegenomen die naar Aalsmeer moesten. Dus niet de namen gecheckt. Volgende keer kiezen we voor een ander.

    Smolders, beoordeling 5/10 (16-06-2017)
  • Redelijk tot goed

    Anoniem, beoordeling 6/10 (16-06-2017)
  • Goed en correct

    H. Bonte, beoordeling 8/10 (16-06-2017)
  • Alles super geregeld

    J.W. Blok, beoordeling 10/10 (15-06-2017)
  • Eerste maal gebruik gemaakt van uw parkeerfaciliteit. Onze ervaring is zeer positief.

    Joost de Groot, beoordeling 10/10 (23-06-2017)
  • lekker snel zonder parkeerkaart in en uit de parkeerplaats

    Henk Stoeten , beoordeling 10/10 (23-06-2017)
  • Ik heb goede ervaringen met Park Fly. Vriendelijke ontvangst en goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn goed bereikbaar en ze zorgen voor een vlotte afhandeling.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (22-06-2017)

Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Download onze App.

De voordelen; Snel en eenvoudig reserveren via uw smartphone of tablet, Alleen de eerste keer uw persoonsgegevens invoeren, Altijd op de hoogte van onze acties en kortingen

9.1

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 99% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van onze twaalfhonderd (1200) ervaringsdeskundigen!