Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van zo'n 2200 ervaringsdeskundigen! Lees de laatste klantbeoordelingen:

  • jarenlang gebruik gemaakt van de service en parkeergelegenheid van Park en Fly. Zowel van halen en brengen naar Schiphol als van Valet Parking

    H.Ramhorst, beoordeling 7/10 (17-05-2018)
  • prima geregeld. zij doen wat ze beloven

    Anoniem, beoordeling 10/10 (25-05-2018)
  • prima zie hieronder

    Anoniem, beoordeling 9/10 (25-05-2018)
  • Prima

    Anoniem, beoordeling 8/10 (16-05-2018)
  • Goede snelle service nooit lang hoeven te wachten.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (24-05-2018)
  • Prima professioneel en klantgericht bedrijf. De busjes rijden af en aan. Is er een extra busje nodig dan wordt deze gestuurd. De chauffeurs zijn vriendelijk maar hebben ook voldoende lef op Schiphol met de onvriendelijke parkeerwachters. Op professionele en kundige wijze zetten ze de klant af bij de vertrekhal. De route van Schiphol naar Roelofarendsveen is zeker 10 minuten. wij hebben ervaren dat dit langer is dat is vanwege de filegevoeligheid van het gedeelte van Schiphol naar R veen. Voor mensen vanuit het zuiden is dit van minder belang zij moeten vaak toch die kant op.

    Bakker, beoordeling 10/10 (24-05-2018)
  • Goed en keurig

    Caspian, beoordeling 7/10 (16-05-2018)
  • Prima Vriendelijke en behulpzame medewerkers

    Anoniem, beoordeling 10/10 (16-05-2018)
  • prima geregeld en alles snel en op tijd

    Jacqueline, beoordeling 8/10 (23-05-2018)
  • goed uitstekend

    Fred Eggen, beoordeling 10/10 (23-05-2018)
  • Bij aankomst werd ons medegedeeld dat wij pas later naar het vliegveld zouden gaan omdat er op onze reservering niet stond dat wij een autostoeltje nodig hadden. Dit terwijl ik na het reserveren nog gemaild had of deze aanwezig was en wij deze tijdens het vervoer konden gebruiken. De baliemedewerker zei dat het aan ons de keus was of we onze dochter van 2 op schoot mee zouden nemen en als we hier niet voor zouden kiezen dat het onze schuld was als we te laat op schiphol zouden zijn. Toen ik aangaf dat ik het hier niet mee eens was volgens mij is een autostoel zelfs verplicht in nederland begon hij tegen mij te schreeuwen. Hierdoor merkte ik dat ik ook boos werd en zijn wij uiteindelijk zo uit elkaar gegaan. Vervolgens kon de autostoel wel ineens geregeld worden een andere medewerker vertelde dat er altijd meerdere autostoeltjes klaar staan en waren wij uiteindelijk wel op tijd op schiphol. Wij begrijpen dan ook niet waarom de baliemedewerker in onze ogen zo onredelijk reageerde. Ik heb hier een vervelend gevoel aan overgehouden wat ik erg jammer vind aangezien wij altijd voor jullie bedrijf kiezen omdat dit altijd zo goed bevallen is.

    Anoniem, beoordeling 6/10 (15-05-2018)
  • Vriendelijk personeel

    Jacques Ernens, beoordeling 9/10 (23-05-2018)
  • Prima en vriendelijke ontvangst bij aankomst. Vervolgens zonder lange wachttijd met shuttlebus naar Schiphol gebracht. Retour vanaf Schiphol ook zonder lange wachttijd. Was onze eerste keer dat wij onze auto hier hebben gebracht voor lang parkeren. Is voor herhaling vatbaar.

    Marc, beoordeling 9/10 (22-05-2018)
  • Al jaren komen wij hier. nog nooit problemen gehad.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (22-05-2018)
  • Algemeen goed

    M van der Horst, beoordeling 7/10 (14-05-2018)
  • Professioneel maar ook gezellig ontvangst. Scheelt een berg aan tijd en geld.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (14-05-2018)
  • minpuntje dat we zelf onze koffers in de wagen moesten zetten bij terugreis.

    andre, beoordeling 8/10 (22-05-2018)
  • Het bedrijf ligt heel handig direct aan de snelweg goede service snel bij de vertrekhal van Schiphol behulpzaam personeel

    Anoniem, beoordeling 9/10 (22-05-2018)
  • Positief vriendelijke personeel.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (21-05-2018)
  • Prima en snelle service.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (21-05-2018)
  • Aanrader Geen verborgen kosten. Duidelijkheid staat voorop.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (21-05-2018)
  • Alles goed geregeld.

    Naanko Drent , beoordeling 8/10 (13-05-2018)
  • Goede ontvangst en ruime capaciteit aan shuttles. Parkeerterrein afgesloten met zware stalen hekken.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (21-05-2018)
  • Gewoon simpel duidelijk en goed geregeld. Mensen waren vriendelijk en alles ging soepel en snel.

    Monique , beoordeling 10/10 (21-05-2018)
  • Employees all accepted to discuss in english which I am very happy with sorry I will learn dutch soon My car was parked in a covered area the transportation was easy going I didn t had to wait much for it good frequency on both going and coming back from the airport. The price is the best one for parking places near the airport granted it was not to park on the middle of a high-grass open field

    Felipe Barbosa, beoordeling 10/10 (21-05-2018)

Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

9

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van ruim tweeduizend tweehonderd (2200) ervaringsdeskundigen!