Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van zo'n 2200 ervaringsdeskundigen! Lees de laatste klantbeoordelingen:

  • Alles professioneel

    Marc Bonnevie, beoordeling 8/10 (17-02-2019)
  • het is heel goed gegaan alles volgens afspraak en goede service

    Anoniem, beoordeling 10/10 (15-02-2019)
  • Op de dag van aankomst was ik iets later dan ik had opgegeven bij de reservering. Ze belde op om te vragen of ik al in de buurt was. Het afgeven van de auto en de administratieve handelingen en uitleg over terugkeer verliepen vlot. Ik werd snel op Schiphol afgezet. Bij het ophalen belde ik om me te melden. Er stond een busje op het afhaal punt. Ik moest er alleen nog naar toe lopen. Toen ik na een minuut of 5-6 aankwam was het busje al vertrokken. Ik zag dat ik een oproep gemist had. Toen ik voor de tweede keer belde vertelde de chauffeur dat hij al onderweg was. Hij zou met 8 minuten arriveren om mij op te halen. En precies na 8 minuten was het busje er om mij op te halen. Ondanks dat het koud was vond ik 8 minuten wachten zeker acceptabel. Ik was snel weer terug bij de parkeergarage waar mijn auto klaar stond. Ik hoefde alleen de koffers in te laden en ik kon zo vertrekken. Al met al zeker een aanrader.

    Ton, beoordeling 10/10 (14-02-2019)
  • Al jaren tevreden klant.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (14-02-2019)
  • Sehr nett schnell zum und vom Airport

    Anoniem, beoordeling 8/10 (14-02-2019)
  • alles liep soepel het brengen naar schiphol en het halen van schiphol .Ik ben zeer tevreden

    Bert van der Meer, beoordeling 10/10 (14-02-2019)
  • Zeer goede communicatie en vriendelijk personeel. Service was meer dan voldoende

    Eric, beoordeling 8/10 (06-02-2019)
  • Prima lokatie om overdekt te parkeren.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (05-02-2019)
  • Fijne medewerkers snelle service

    Anoniem, beoordeling 10/10 (12-02-2019)
  • Zeer prettig en vlot

    Anoniem, beoordeling 10/10 (12-02-2019)
  • Dit was de allereerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van uw diensten. Ik kan niet anders zeggen dat dit PRIMA bevallen is. Wij kwamen wat te vroeg omdat het wellicht glad kon zijn maar kregen een kopje koffie aangeboden met het verzoek nog even te wachten omdat er nog meer mensen mee moesten. Geen probleem natuurlijk. We zijn keurig op tijd op Schiphol afgeleverd en op de terugweg stond de wagen al voor. Jullie hebben mij die zelden vliegt heel erg ontzorgd waarvoor dank.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (11-02-2019)
  • Goeie contact en vriendelijke mensen

    J pronk , beoordeling 9/10 (11-02-2019)
  • Altijd correct en Babylonian.

    Herman Kuiper, beoordeling 8/10 (31-01-2019)
  • Alles heel goed Frijndlike personeel afhalen was up tijd heel goed was de duitse telefonanspraake

    Anita Geppert, beoordeling 9/10 (07-02-2019)
  • Perfect

    Anoniem, beoordeling 9/10 (06-02-2019)
  • Duidelijke afspraken die worden nagekomen. Plezierige manier van communiceren.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (05-02-2019)
  • In een woord Voortreffelijk

    Anoniem, beoordeling 10/10 (04-02-2019)
  • Uitstekende ervaring.Alles volgens afspraak verlopen.Zowel bij het wegbrengen als ook bij het ophalen. Vriendelijke service.

    Jan, beoordeling 9/10 (04-02-2019)
  • Prima

    Anoniem, beoordeling 8/10 (04-02-2019)
  • Prima service en goede bereikbaarheid. Kortom betrouwbare organisatie

    Rvdz, beoordeling 10/10 (03-02-2019)
  • Al jaren een prima behandeling en snelle service.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (01-02-2019)
  • Prima

    Anoniem, beoordeling 10/10 (01-02-2019)
  • prima ervaring punctueel keurige ontvangst en tijdig ophalen.

    volvo, beoordeling 8/10 (28-01-2019)
  • Uitstekende service prima geregeld

    Anoniem, beoordeling 10/10 (28-01-2019)
  • Zeer goed professionele en snelle dienstverlening. Aangenaam personeel

    Henk Hofman Tankceu, beoordeling 10/10 (28-01-2019)

Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

9

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van ruim tweeduizend tweehonderd (2200) ervaringsdeskundigen!