Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 99% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van zo'n 1200 ervaringsdeskundigen! Een greep uit deze klantbeoordelingen:

  • Om 2.30 aangekomen bij Totalcare Parking waar we door twee vriendelijke heren werden ontvangen. Toen zijn mijn vrouw en ik naar Schiphol gebracht en netjes voor de draaideur van Tui uitgezet. Bij terug komst zijn we na een telefoontje weer opgehaald we hoefden gelukkig niet lang te wachten. En keurig weer bij onze auto afgezet.

    J.de Jong Balk Friesland , beoordeling 10/10 (17-12-2017)
  • Perfect Prijs kwaliteit zeker bij de beste ook vergeleken met belgische kollega s. Auto met sleutel afleveren in overdekte garage geplaatst Na 14 dagen opgepikt op luchthaven na duidelijke uitleg waar te wachten.Auto stond ter plaatse vertrekkensklaar Plus telefonisch en chauffeur uiterst korrekt Hilde en Walter Maes-Van Kerkhove Nijlen Belgi

    walter maes, beoordeling 10/10 (17-12-2017)
  • Prima service.

    M. Bellemo, beoordeling 10/10 (16-12-2017)
  • Via een aanbieding geboekt dus voor een gunstige prijs en alles werd netjes en op tijd geregeld en afgehandeld.

    Peter, beoordeling 10/10 (15-12-2017)
  • heel goede ervaring snel weggebracht en gehaald kan bedrijf aan bevelen

    W van Dam, beoordeling 9/10 (07-12-2017)
  • Zeer Goed Parkeer hier al jaren

    Anoniem, beoordeling 9/10 (15-12-2017)
  • In n woord TOP. Aankomen bij Totalcare parking en autosleutel afgeven. Nog nooit lang hoeven wachten op vervoer naar Schiphol. Terug staat het busje binnen 20min op Schiphol te wachten. Onze auto staat bij Totalcare parking al in de goede richting om weg te rijden. Wat wil je nog meer. Wij parkeren hier altijd en blijven dat ook doen.

    de Wit, beoordeling 10/10 (13-12-2017)
  • Uitstekende eerste kennismaking met bedrijf.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (13-12-2017)
  • perfect

    Anoniem, beoordeling 8/10 (12-12-2017)
  • Het bedrijf is goed.Het wordt allemaal snel geregeld.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (03-12-2017)
  • Goede service keurige locatie. Zeer tevreden.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (11-12-2017)
  • Uitstekende service. Wij komen zeker terug

    Guy Van hoorebeke, beoordeling 10/10 (11-12-2017)
  • alles was prima geregeld snelle service bij thuiskomst even een belletje en je werd na 10 minuten opgehaald.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (11-12-2017)
  • prima geregeld goeie service

    fam potappel emmeloord, beoordeling 9/10 (09-12-2017)
  • heel goed

    Anoniem, beoordeling 8/10 (08-12-2017)
  • Top getegeld Bij aankomst s nachts stonden ze al klaar ons op te vangen. Ze hebben mijn auto geparkeerd in de parkeergarage. Omdat ik voor de optie had gekozen dat ik de sleutel mee nam moesten we hier 5 minuutjes op wachten. Hierna werden we met een busje naar de vertrekhal gebracht. Dit duurde 10 minuten. Bij de terug weg had ik gebeld zodra we de koffers hadden. Binnen 10 minuten stonden ze op de afgesproken plek en werden we naar de parkeergaragde gebracht. Hier haalden ze mijn auto op en binnen 5 minuten waren we op de terugweg naar huis. Conclusie heel goed geregeld zeker aan te raden. Vooral omdat het een betaalbaar is en je er service voor terug krijgt.

    Bianca, beoordeling 10/10 (08-12-2017)
  • onze eerste ervaring was goed. voor herhaling vatbaar

    Anoniem, beoordeling 8/10 (30-11-2017)
  • Simpel en goed geregeld.

    Anoniem, beoordeling 9/10 (08-12-2017)
  • alles goed verlopen en snel

    Anoniem, beoordeling 9/10 (07-12-2017)
  • vlotte service vriendelijke gedienstige chauffeurs zo goed als geen wachttijden

    piet merckaert, beoordeling 9/10 (06-12-2017)
  • Prettige ervaring

    Vincken, beoordeling 8/10 (06-12-2017)
  • Voor de eerste keer hier geparkeerd maar zeer tevreden vriendelijke medewerker snelle shuttle

    P.C. de Regt, beoordeling 9/10 (05-12-2017)
  • Wij vinden het fijn en vertrouwd al vele jaren

    Helsloot , beoordeling 9/10 (05-12-2017)
  • We zijn zeer tevreden. Bijna geen wachttijden.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (05-12-2017)
  • Prima ervaring

    Anoniem, beoordeling 10/10 (05-12-2017)

Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

9

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 99% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van onze twaalfhonderd (1200) ervaringsdeskundigen!