Klantbeoordelingen

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van zo'n 2200 ervaringsdeskundigen! Lees de laatste klantbeoordelingen:

  • Goed bevallen kom vaker hier weer

    Intratuin Bredevoort, beoordeling 9/10 (20-04-2019)
  • Prima en vlotte service keurig geregeld

    Anoniem, beoordeling 9/10 (18-04-2019)
  • goed

    Anoniem, beoordeling 8/10 (16-04-2019)
  • Dit was de derde keer dat ik gebruik heb gemaakt van deze parkingservice. Alleen maar complimenten. Je komt aanrijden levert de sleutel in en zit binnen 5 minuten in de shuttlebus....wordt netjes voor de juiste checkin afgezet. Bij terugkomst even bellen en binnen 10 min. ben je terug bij je auto. SUPER geregeld allemaal

    Anoniem, beoordeling 10/10 (16-04-2019)
  • Wij parkeren hier reeds enkele jaren wat bewijst dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening

    Van Eemeren Willem, beoordeling 10/10 (16-04-2019)
  • Super geregeld mooi op tijd voor herhaling vatbaar

    Simone, beoordeling 10/10 (15-04-2019)
  • Mijn auto 3 weken gestald was prima geregeld op tijd gebracht en op tijd weer opgehaald van Schiphol. Keurig geholpen met de koffers.

    J. Tronchet , beoordeling 10/10 (14-04-2019)
  • Matig

    Chris Werkhoven, beoordeling 4/10 (05-04-2019)
  • Prima service. Boeken via site gaat lekker simpel

    Anoniem, beoordeling 10/10 (12-04-2019)
  • De ontvangst was goed en het brengen en halen was ook zeer goed geregeld

    Bauke van der Heide, beoordeling 9/10 (12-04-2019)
  • perfect om te parkeren

    Anoniem, beoordeling 9/10 (11-04-2019)
  • wij zijn zeer tevreden.

    Ria Groen, beoordeling 9/10 (11-04-2019)
  • Perfect parker plaats en ook aardig klant service super leuk en ik hoop dat elke keer naar vakantie en bij jullie

    Airport taxi service 247, beoordeling 10/10 (08-04-2019)
  • Zeer goede service in een paar tellen waren we op schiphol

    De beukelaer Tony , beoordeling 10/10 (05-04-2019)
  • Een super goed service en zeer betrouwbaar. Auto staat binnen en je vakantie begint hier al.

    Martin.Bolt, beoordeling 10/10 (04-04-2019)
  • Zeer goed Alles volgens afspraak naar verwachtingen en goed service in algemeen.

    Han en Kirsten, beoordeling 9/10 (04-04-2019)
  • Goed vervoer midden om naar Schiphol te rijden.

    Schrauwen, beoordeling 7/10 (31-03-2019)
  • goed goede service

    van de vijver ronald, beoordeling 8/10 (29-03-2019)
  • prima

    Anoniem, beoordeling 10/10 (29-03-2019)
  • Ervaren als. Vriendelijk en correct

    Jacques Soeterboek, beoordeling 10/10 (29-03-2019)
  • Goede ervaring. Vriendelijke mensen en op tijd

    Anoniem, beoordeling 10/10 (27-03-2019)
  • recent 2 x shuttleservice gebruikt positieve ervaring. Vriendelijk personeel en afspraak volgens planning.

    E Tijssen, beoordeling 8/10 (18-03-2019)
  • Good. No complain. Good customer service. Taking care attitude. Preventing the needs of customer. Friendly and Professional.

    Anoniem, beoordeling 8/10 (17-03-2019)
  • fantastisch in alle opzichten

    Anoniem, beoordeling 10/10 (23-03-2019)
  • reeds 3 x gebruik gemaakt gemakkelijk reserveren auto staat veilig en snel naar luchthaven of cruise terminal.

    Anoniem, beoordeling 10/10 (23-03-2019)

Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Overdekt parkeren - Veilig parkeren

De voordelen: Fijn is dat u geen last ervaart van regen- of sneeuwbuien, u tijdens de winter de auto niet hoeft te krabben en 's zomers  stapt u in een "koel" voertuig.

9

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 98% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van ruim tweeduizend tweehonderd (2200) ervaringsdeskundigen!