Autoruitservice

Laat uw kapotte ruit door ons repareren

Autoruit reparatie

Een kapotte autoruit? Tijdens uw afwezigheid verzorgen wij met plezier de reparatie. Bevindt de schade zich in het gezichtsveld of is repareren niet mogelijk, dan is vervanging het beste alternatief. Uiteraard overleggen we dit eerst met u. Informeer bij ons naar het kostenplaatje.

Voorruit vervangen

Als de voorruit ernstig beschadigd of gebarsten is, dragen wij zorg voor de vervanging van de ruit. Na uw reis rijdt u dan weer zorgeloos in uw auto. Kosten glass repair ruitvervanging: 50% eigen riscio.

Sterreparatie

Het is verstandig een sterretje in de voorruit te repareren voordat hij een barst wordt. Dit is een eenvoudige procedure waarmee u grotere schade voorkomt. Kosten glass repair sterreparatie: gratis indien u verzekerd bent.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de autoruitservice contact met ons op via +31 (0)20 6537 544 of stuur een e-mail


Park and Fly - uw vakantie begint bij ons

Bij Park and Fly reserveert u als zakelijke of particuliere (lucht)reiziger een betaalbare parkeerplaats vlakbij luchthaven Schiphol. Ook profiteert u van extra services.

Download onze App.

De voordelen; Snel en eenvoudig reserveren via uw smartphone of tablet, Alleen de eerste keer uw persoonsgegevens invoeren, Altijd op de hoogte van onze acties en kortingen

9.1

Als beste Schipholparking beoordeeld

Klanten geven Park and Fly gemiddeld een negen en maar liefst 99% beveelt ons aan. Bekijk de reviews van onze twaalfhonderd (1200) ervaringsdeskundigen!